Noutăți
Start vot la Com'ON Cluj-Napoca ‘20!

A început perioada de votare a inițiativelor înscrise la Com’ON Cluj-Napoca ‘20! 

Ideile tinerilor clujeni sunt diverse, creative și inovatoare. Citește mai multe despre ele și votează-ți favoritele aici până duminică, 20 septembrie, ora 23:59.

 

Start vot la Com

A început perioada de votare a inițiativelor înscrise la Com’ON Cluj-Napoca ‘20! 

Ideile tinerilor clujeni sunt diverse, creative și inovatoare. Citește mai multe despre ele și votează-ți favoritele aici până duminică, 20 septembrie, ora 23:59.

În perioada 11 iulie - 24 august 45 grupuri, formate din 191 de tineri au înscris un număr de 71 inițiative pentru dezvoltarea comunității clujene. Media de vârstă a celor care s-au înscris la Com’ON Cluj-Napoca ‘20 este de 22 ani. Tinerii au propus 30 inițiative pe teme de sănătate, 54 despre învățare, 28 au abordat subiecte despre participare și 24 au propus inițiative pe teme de activare a mediului. 

Cine poate vota?

Oricare persoană care dispune de un cont de Facebook. Dacă o persoană nu are încă un cont își poate crea unul și în perioada derulării votului. 

Persoana care deține un cont Facebook declară înainte de exprimarea votului relația sa în raport cu municipiul Cluj-Napoca (trăiesc/studiez/muncesc în Cluj-Napoca), faptul că are o vârstă mai mare de 14 ani la momentul votului și că este de acord cu regulamentul de vot. 

Datele personale ale fiecărui utilizator vor fi gestionate de către Grupul PONT, în conformitate cu termenii și condițiile prezentate în politica generală a Grupului PONT cu privire la protecția datelor personale.

Cum se poate vota?

Votul poate fi exprimat pe pagina web www.comoncluj.ro - secțiunea VOTEZ INIȚIATIVELE, intrând pe descrierea unei inițiative și apăsând butonul VOTEZ. Platforma va evidenția numărul de voturi rămase disponibile și faptul că inițiativa a fost votată deja de utilizator (dacă este cazul).

Fiecare persoană are dreptul la maximum 10 voturi exprimate pentru 10 inițiative. O inițiativă nu poate fi votată de mai multe ori de către aceeași persoană. Odată ce a fost acordat, votul nu poate fi retras.

Unde se poate urmări numărul de voturi pentru fiecare inițiativă?

Voturile exprimate pot fi vizualizate la descrierea fiecărei inițiative în parte. Lista finală a rezultatelor va fi publicată în cursul zilei de 21 septembrie 2020, pe acest website. 

Ce va urma? 

În urma procesului de vot, primele minimum 45 de inițiative în ordinea numărului de voturi vor fi sprijinite financiar de municipalitate și vor fi puse în practică în perioada septembrie - noiembrie 2020. 

Care inițiative au intrat în etapa de vot?

Toate inițiativele au fost supuse unei verificări tehnice care au ținut de caracterul clar și concis al descrierii inițiativei și îndeplinirea unor condiții de bază cu privire la inițiative: vezi regulament aici. Toate inițiativele care au îndeplinit aceste condiții (prin descrierea originală sau prin completările primite în procesul de verificare tehnică) au avansat în etapa de vot public.

Care este perioada de derulare a etapei de vot?

Votul se derulează în perioada 1 septembrie, ora 15:00 – 20 septembrie, ora 23:59.

Let’s do well together! Let’s vote! 

 

Alte noutățiVezi toate
Inițiatori, Parteneri, Sponsori
 • Grupul PONT
 • Primăria și Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca
 • Visit Cluj
 • Centrul Cultural Clujean
 • Federația Tinerilor din Cluj
 • Centrul de Resurse Citizen Y
 • Consiliul Județean al Elevilor Cluj
 • Uniunea Liceenilor Maghiari din județul Cluj
 • ClujHub
 • Transilvania IT Cluster
 • Casa de Cultură a Municipiului Cluj-Napoca
Ediții anterioare