Inițiative
număr voturi
122
Cool kids crew
Disco Waves on Roller Skates!
Cine sunteți voi, cum v-ați format?
Baráti társaság vagyunk, akik szeretnek közösen vagány ötleteket megvalósítani, együtt dolgozni egy közös cél megvalósítása érdekében.
Locul derulării inițiativei (locul fizic sau mențiunea „online”, eventual detalierea platformei/soluției online)
Parcarea în fața Sălii Sporturilor Horia Demian, Cluj-Napoca
O scurtă descriere a inițiativei în limba română
Disco Waves on Roller Skates aduce atmosfera din filmele americane din anii 80 la noi acasă printr-un patinoar cu role efemeral. Conceptul este unul simplu: voi aduceți rolele și noi rezolvăm restul. Putem petrece într-un mod în care distanțierea socială nu este un deranj, doar modul obișnuit cum mergem cu role.
Ce activități concrete doriți să realizați în cadrul inițiativei?
Dorim să construim un patinoar cu role efemeral într-o parcare din Cluj, care va sta pentru durata unui weekend (două seri și o zi), după care adunăm patinoarul.
Cărei nevoi a (membrilor) comunității clujene credeți că răspunde inițiativa voastră?
Inițiativa noastră oferă clujenilor distracție fără limite și fără griji pe muzică adevărată ca la disco. Intrarea o să fie limitată și va depinde de înregistrare preliminară ca să se poată ține distanța potrivită restricțiilor, purtarea măștilor va fi obligatorie și vom măsura temperatura la intrare.
Cui doriți să vă adresați?
Tineri (14-35 de ani)
Specificul grupului țintă, dacă există (Ex. artiști, studenți, pasionați de tehnologie etc.)
Principalul grup țintă sunt oamenii cool din Cluj. În special oamenii care vreau să încerce ceva nou și să se distreze într-un mod în care nu au mai avut ocazia până acum. La eveniment așteptăm toți cei care vor să vină, dar presupunem că grupul cel mai implicat vor fi elevii și studenții cu vârste cuprinse între 16–28 de ani.
Cum doriți să promovați această inițiativă?
În primul rând, dorim să promovăm evenimentul pe social media, prin distribuiri în diferite comunități, grupuri sau grupuri chat. Ca să ajungă evenimentul la toată lumea, vom pune anunțuri plătite pe Facebook, Instagram și alte rețele social-media.
Care credeți că va fi efectul derulării inițiativei voastre?
Credem, că inițiativa noastră va avea un efect pozitiv asupra participanților, pentru cei care iubesc să meargă cu role, iubesc muzica anilor '80 sau vor să se scufunde într-o atmosferă deosebită cu prietenii, inițiativa noastră le oferă toți 3in1 la un singur loc, la un singur eveniment.
Înapoi la inițiative
Inițiatori, Parteneri, Sponsori
 • Grupul PONT
 • Primăria și Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca
 • Visit Cluj
 • Centrul Cultural Clujean
 • Federația Tinerilor din Cluj
 • Centrul de Resurse Citizen Y
 • Consiliul Județean al Elevilor Cluj
 • Uniunea Liceenilor Maghiari din județul Cluj
 • ClujHub
 • Transilvania IT Cluster
 • Casa de Cultură a Municipiului Cluj-Napoca
Ediții anterioare